Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

40.7976, -73.572779

Læs på SUNY College at Old Westbury

SUNY College at Old Westbury er et af de mere end 60 campusser, som udgør State University of New York. Old Westbury ligger på Long Island i rolige og grønne omgivelser, men ligger kun ca. 35 km fra New York City. 

Old Westbury tilbyder både undergraduate- og graduateprogrammer og har mere end 4.400 studerende, hvoraf størstedelen er undergraduate. Der er under 100 internationale studerende på Old Westbury, så hvis du vælger at studere her, vil du få en rigtig autentisk campusoplevelse uden mange andre internationale studerende samtidig med, at du er tæt på Manhattans mange muligheder. 

Top 3 grunde til at læse på SUNY Old Westbury
Top 5 fagområder på SUNY Old Westbury
Top 3 fordele ved området uden for SUNY Old Westbury


 

Top 3 grunde til at læse på universitetet

 1. Perfekt beliggenhed tæt på New York City. SUNY Old Westbury ligger smukt placeret omringet af træer og grønne marker. SUNY OW tilbyder det bedste fra to verdener: En rolig atmosfære dedikeret til læring i en stor forstad på Long Island, som samtidig kun ligger 35 km fra hjertet af New York City. SUNY Old Westbury ligger meget tæt på et shopping mall, så med skolens shuttlebus er der nem adgang til shopping, biografer og restauranter i hverdagen. 
 2. Universitetet har omkring 4400 studerende, så du bliver en del af et nært studiemiljø. Klasserne er små, og der er rig mulighed for personlig vejledning. Underviserne er meget dedikerede, og tidligere EDU-studerende har rost undervisningen på SUNY OW meget.
 3. Universitetets Accounting program. SUNY Old Westbury er anerkendt for mange af deres programmer, såsom Media & Communications, Politics, Economics & Law, Biology & Chemistry and accounting. Underviserne på SUNY Old Westbury er eksperter inden for deres område.

Top 5 fagområder på universitetet

 1. Psychology
 2. Accounting
 3. Business Administration 
 4. Media and Communication
 5. Biology 

Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Old Westbury ligger i rolige naturomgivelser, og du har hurtig og nem adgang til New York Citys mange tilbud.
   
 2. Universitetet ligger tæt på "Village of Old Westbury", som regnes for at være en af de dyreste og dejligste forstader til New York City, så det er attraktivt sted at bo, og hvis du bor på campus, er det til en rimelig pris.
   
 3. Long Island byder på masser af naturoplevelser og flere fantastiske strande blandt andet The Hamptons, som er en af amerikanernes favoritter. 

Læs mere om Long Island


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Stephanie Winther Sødorf.
 
Kontakt os på 70 71 94 29 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.