Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

-32.067665, 115.835123

Læs på Murdoch University, Perth

Murdoch University er beliggende lidt syd for storbyen Perth. Perth er med sine ca. 1,4 millioner indbyggere hovedstad i delstaten Western Australia, som dækker en tredjedel af det australske kontinent. Klimaet er mildt med gennemsnitstemperaturer på 25-35°C om sommeren og 8-18°C om vinteren. Perth er den by i Australien med flere soldage end nogen anden by i landet, så hvis du drømmer om at studere under varmere himmelstrøg, er Murdoch University et oplagt valg.

Kun 15 minutter fra campus ligger byen Fremantle, der er kendt for arkitektur, markeder, kunst og deres "cappuccino strip". Byen er netop blevet ranket som #7 i Lonely Planet's Top Cities for 2016.

Murdoch University har i alt ca. 22.000 studerende, hvoraf ca. 3.000 er internationale. Hovedcampus er Murdoch Campus, som ligger 15 km syd for Perth CBD. Derudover er der Rockingham Campus, som ligger ca. 45 km syd for Perth CBD og Peel Campus, som ligger i Mandurah ca. 80 km syd for Perth CBD.

Top 3 grunde til at læse på Murdoch University
Top 5 fagområder på Murdoch University
Top 3 fordele ved området uden for Murdoch University
 


Top 3 grunde til at læse på universitetet

 1. Universitetet har et godt ry inden for undervisning, forskning og studentertilfredshed!

  Murdoch University har desuden fem gange fået topkarakterer for tilfredshed blandt færdiguddannede i Good Universities Guide.
   
 2. Du kan læse op til tre hovedfag på den samme uddannelse!

  Du har mulighed for at kombinere indtil flere hovedfag (helt op til tre) på den samme uddannelse. Vælger du to hovedfag, tager uddannelsen ikke længere tid at færdiggøre, end hvis du har et enkelt hovedfag.
   
 3. Gennem Study Abroad-programmet kan du komme på en 10-dages tur til det nordvestlige Australien!

  Turen inkluderer besøg ved Ningaloo Reef, smukke kløfter, flora og fauna i Karijini Nationalpark, Shark Bay og meget mere.
   

Top 5 fagområder på universitetet

 1. Business
 2. Media, Communication and Culture
 3. Veterinary and Biological Sciences
 4. Engineering and Energy
 5. Environmental Sciences

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Perth har mere end 50 km hvide sandstrande, som du nemt kan komme til, og hvor du kan svømme, surfe, dykke, kitesurfe og windsurfe.
   
 2. Universitetet ligger kun 15 minutter i bus fra centrum af Perth og tæt på den hyggelige forstad Fremantle.
   
 3. Det vestlige Australien tilbyder et fantastisk klima, turkisblåt vand, hvide strande og spektakulære naturoplevelser.

Læs mere om Perth og Western Australia


CRICOS Provider 00125J