10 grunde til at læse i udlandet

Alle har selvf√łlgelig deres egne grunde til at overveje et studieophold i udlandet. EDUs vejledere har selv l√¶st i udlandet, og f√łlgende liste kendetegner vores egne valg og valgene hos st√łrstedelen af de tusindvis af studerende, som vi har hjulpet til udlandet siden EDU's start i 1999.

De vigtigste grunde til at læse i udlandet er:

  1. Kendskab til andre lande og andre kulturer (dit værtsland og dine medstuderendes kulturer).

  2. International erfaring, som v√¶rds√¶ttes af din kommende arbejdsgiver. Verden bliver mere global, s√• der er brug for medarbejdere, der t√¶nker og beg√•r sig internationalt.¬†Og du viser en masse karakterstyrke og¬†selvst√¶ndighed, n√•r du t√łr tage en udfordring op ved at planl√¶gge et studieophold og flytte dit liv til udlandet for en periode.

  3. Flere faglige valgmuligheder end i Danmark og mulighed for en helt unik faglig profil. Du kan eksempelvis teste nogle af de fag, som du overvejer at tage på din kandidatuddannelse, dykke ned i et nicheområde, som ikke tilbydes i Danmark eller udnytte chancen for at samle empiri til dit bachelorprojekt eller speciale.

  4. Nye perspektiver på studierne i Danmark ved at diskutere med studerende fra alle dele af verden og opleve en anden studie- og læringskultur.

  5. Et bedre kendskab til dig selv og en st√łrre selvst√¶ndighed. Det kr√¶ver noget¬†at sige farvel til sit netv√¶rk og skabe sig en tilv√¶relse p√• den anden side af Jorden. Men det er den fedeste fornemmelse, n√•r du efter et par uger har fundet dine nye bedste venner fra hele verden.

  6. Forbedrede sprogkundskaber, når alt omkring dig foregår på et andet sprog.

  7. Et solidt international netværk, som du får gavn af både når du står og mangler en seng på en ferie i Californien, eller når du efter studierne skal lave forretning med nogen fra Asien.

  8. Fantastiske rejseoplevelser og minder for livet. Det er oplagt at kombinere studieopholdet med rejser. Flybilletten er allerede betalt, så det er bare med at bruge weekender og ferier på at opleve mest muligt.

  9. Penge til at finansiere udlandsopholdet gennem Udlandsstipendium, SU, private legater og andre kilder. Der har aldrig v√¶ret bedre √łkonomiske muligheder for danske studerende!

  10. Gratis hj√¶lp af EDU til at realisere din dr√łm om studier i udlandet!

Giv os et ring på 70 20 28 24 (hverdag 9-16) eller send en mail til vejledning@edu-danmark.dk så vi kan hjælpe dig med dine studieplaner.

Hvad venter du på? Vi glæder os til at hjælpe dig af sted!

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan ogs√• f√• tilsendt¬†vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatans√łgninger og budgetter. Alle ans√łgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.