10 grunde til at læse i udlandet

Alle har selvfølgelig deres egne grunde til at overveje et studieophold i udlandet. EDUs vejledere har selv læst i udlandet, og følgende liste kendetegner vores egne valg og valgene hos størstedelen af de tusindvis af studerende, som vi har hjulpet til udlandet siden EDU's start i 1999.

De vigtigste grunde til at læse i udlandet er:

  1. Kendskab til andre lande og andre kulturer (dit værtsland og dine medstuderendes kulturer).

  2. International erfaring, som værdsættes af din kommende arbejdsgiver. Verden bliver mere global, så der er brug for medarbejdere, der tænker og begår sig internationalt. Og du viser en masse karakterstyrke og selvstændighed, når du tør tage en udfordring op ved at planlægge et studieophold og flytte dit liv til udlandet for en periode.

  3. Flere faglige valgmuligheder end i Danmark og mulighed for en helt unik faglig profil. Du kan eksempelvis teste nogle af de fag, som du overvejer at tage på din kandidatuddannelse, dykke ned i et nicheområde, som ikke tilbydes i Danmark eller udnytte chancen for at samle empiri til dit bachelorprojekt eller speciale.

  4. Nye perspektiver på studierne i Danmark ved at diskutere med studerende fra alle dele af verden og opleve en anden studie- og læringskultur.

  5. Et bedre kendskab til dig selv og en større selvstændighed. Det kræver noget at sige farvel til sit netværk og skabe sig en tilværelse på den anden side af Jorden. Men det er den fedeste fornemmelse, når du efter et par uger har fundet dine nye bedste venner fra hele verden.

  6. Forbedrede sprogkundskaber, når alt omkring dig foregår på et andet sprog.

  7. Et solidt international netværk, som du får gavn af både når du står og mangler en seng på en ferie i Californien, eller når du efter studierne skal lave forretning med nogen fra Asien.

  8. Fantastiske rejseoplevelser og minder for livet. Det er oplagt at kombinere studieopholdet med rejser. Flybilletten er allerede betalt, så det er bare med at bruge weekender og ferier på at opleve mest muligt.

  9. Penge til at finansiere udlandsopholdet gennem Udlandsstipendium, SU, private legater og andre kilder. Der har aldrig været bedre økonomiske muligheder for danske studerende!

  10. Gratis hjælp af EDU til at realisere din drøm om studier i udlandet!

Giv os et ring på 70 20 28 24 (hverdag 9-16) eller send en mail til vejledning@edu-danmark.dk så vi kan hjælpe dig med dine studieplaner.

Hvad venter du på? Vi glæder os til at hjælpe dig af sted!

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.