Sydøstlig charme på University of North Carolina Wilmington

Drømmer du om at opleve USA's sydøstlige charme i "The Old South", hvor arkitekturen er præget af historie fra koloniseringstiden, og hvor du kan opleve USA's storslåede natur og smukke strande? Så skulle du klart overveje et studieophold i North Carolina.

University of North Carolina Wilmington får du det hele. I Wilmington, hvor universitetet ligger, har du mulighed for at opleve en ægte amerikansk "college town". Den har masser at byde på i form af strande, restauranter, butikker og kulturelle begivenheder, og så ligger den få minutter fra Wrightville Beach, som er en af verdens bedste surf-towns!🏄‍♂️

North Carolina

North Carolina er en af de 13 oprindelige kolonier i USA, og du er ikke i tvivl om, at du befinder dig i syden, hvis du besøger staten. Barbecue, sweet tea, venlige amerikanere og "y'all" er nogle af de ting, der kendetegner atmosfæren her. 

North Carolina er hjemsted for nogle af USA's mest storslåede nationalparker som f.eks. Smokey Moutains, Chimney Rock State Park og "America's favorite drive", Blue Ridge Parkway, som er en af de mest naturskønne veje i landet.

Hovedstaden hedder Raleigh, og ligger ca. 2 timer fra Wilmington. Den kan du besøge, hvis du gerne vil have en storbysoplevelse under dit ophold.

Pier strand i Wilmington
Wilmington North Carolina i USA

Lokalområdet på University of North Carolina Wilmington

Wilmington er kendt som "Østens Hollywood", med mere end 500 film- og tv-credits. Her er det blandt andet smukke kolonialske huse og gamle egetræer, som gør byen attraktiv. Derudover findes der mange smukke parker i lokalområdet, blandt andet Airlie Gardens og Greenfield lake park, som ligger kun få minutter fra Downtown Wilmington. 🌳

Samtidig får du lov til at læse på et universitet, som på nationalt plan er anerkendt for sit akademiske niveau og samtidig er økonomisk overkommeligt.
Derudover er der en bonus-fordel til EDU-studerende, som tager på studieophold på UNCW, nemlig at der er garanteret bolig på campus!


Skal vi hjælpe dig af sted på UNCW?

Læs mere om University of North Carolina Wilmington og kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk
Så kan vi hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.