Udlandsophold: Verdens dårligste idé!

1. Du bliver ruineret 💸

Bogstavelig talt! Ikke nødvendigvis af selve udlandsopholdet, men fordi du jo skal besøge dine 67,5 nye venner, der selvfølgelig er bosiddende i USA, Canada, Australien, New Zealand, Singapore og Spanien. Og så er der alle skandinaverne, naturligvis. Og franskmændene og tyskerne. Og hver og én skal naturligvis besøges efterfølgende. Der røg dén lejlighed. Eller udbetalingen til det hus.

2. Din rejselyst forsvinder aldrig igen. Som i ALDRIG 😩

Forbered dig på en rejselyst af den anden verden. Sådan én, der gør ondt helt ned i maven, og som dine tanker konstant kredser om. Faktisk bliver den kun værre og værre, for mere vil som bekendt have mere, og du higer efter at opleve, opdage og udforske som aldrig før, når du kommer hjem fra dit udlandsophold. Det er bare som om, at Danmark ikke længere er helt så fed mere.. 

3. Dine venner kan aldrig komme til din fødselsdag 🙅🏽‍♀️🇩🇰 

Det er umuligt at samle alle dine (nye) venner på én gang. Og det er verdens tarveligste og mest øv-agtige følelse... Men i princippet er det din egen skyld. For du tog på udlandsophold! Øv. Venner i hele verden og sofaer at crashe på overalt. Træls!

4. Der var engang... 💭

Hvor du var på udlandsophold! Og det vil du fortælle RIGTIG mange mennesker, RIGTIG mange gange over RIGTIG lang tid... Faktisk vil ca. alle dine sætninger starte sådan, og dine venner herhjemme vil hade dig for det - i rigtig lang tid. De har ligesom fattet, du har været væk, og kan ikke helt forstå, hvorfor det var SÅ fedt.. Men skidt, de er bare misundelige! 

5. Din hverdag er røvsyg! 💩

Du opdager hurtigt, hvor kedeligt det danske uddannelsessystem er. Jovist fungerer det godt, og jovist er vi vældigt privilegerede, MEN.... Det er bare ikke nær så sjovt som at læse midt i Borneos regnskov, i kæmpestore og smukke Sydney, midt i skøre og vilde New York eller i Canadas fantastiske vildmark. Vel? Altså lige meget hvor meget Odense prøver, så bliver det ikke New York... Og Aarhus, du er flot, skøn og har været kulturby i... Men du er jo ikke Sydney, vel? Og København.. Ja, du har en masse turister, lidt kanaler og sådan noget, men Amsterdam er du jo heller ikke. For slet ikke at tale om Vancouver, næh. Man kan ikke bare lige daffe på stranden med en 1$ latte i den ene hånd og sin nye, spanske flirt i den anden hånd... Men frygt ej... Nu skal du kun afslutte din uddannelse i gråvejr, før du kan smutte afsted igen! 

6. I’ve had the time of my liiiiife ... ❤️

Det bli'r med sikkerhed “the time of your life” og intet kommer over, under eller på siden af et udlandsophold. Det er bare ikke helt sikkert, at dine venner og familiemedlemmer er 100 % enige i, at dine nye bedste venner er nogle, du har kendt i to måneder, og at ALT bare er fedt i din “nye tilværelse”. Som de jo af gode grunde ikke rigtig, er en del af. 

7. Du får en ond hjemve 🥺

Altså omvendt hjemve, når du kommer retur til Danmark. Du kommer til at savne, som du aldrig har savnet før. Dine nye, sprudlende, skrupskøre og skægge venner. Maden, der bare smagte bedre, af mere og var billigere. Jeres smutture til stranden efter skole, weekendture til nærtliggende byer (og her mener vi, at alt mellem tre og otte timer er nærtliggende). Spontane byture på en tirsdag, der naturligvis først ender langt efter solen er stået op. Ja selv undervisningen, som ligger enten meget tidligt, i weekenden eller MEGET sent, vil du savne. Og det savn vil blive der. For altid. Sorry, men det vil det. 

Vil du afsted alligevel?😌

Så sidder vi klar med gratis rådgivning på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.