Er du off the beaten track typen?

Er du hende, der altid har førertrøjen på? Går forrest, når der skal afprøves nye ting? Ham, der ikke er bange for udfordringer? Som søger de størst mulige kulturelle forskelle, som er først til at smage lokale, lettere suspekte specialiteter. Som bliver lettest integreret, hvis du ikke omgås andre danskere, trives godt i uvante omgivelser og bare er fuldkommen og aldeles openminded?

Der er mange muligheder for dig, der supergerne vil integreres sådan helt vildt og voldsomt meget, og gerne vil lidt 'off the beaten track'. For dét forstår vi nemlig godt, hvis du vil. Vi har forsøgt at samle vores bud på netop de destinationer her, så det er lidt nemmere for dig at overskue, hvor turen skal gå hen.

RMIT University

Her får du seriøst smæk for SU-skillingen i en sådan grad, at det virkelig er til at tage at føle på. Og det er i vilde, Vietnamesiske omgivelser men på et australsk universitet, så standarden på universitetet er høj (og sproget forståeligt). Her er toplækker mad, en meget gæstfri befolkning og et land med oceaner af muligheder - som få studerende har opdaget (endnu). Og så er det virkelig godt for SU-pengepungen. 

Læs mere om RMIT her

University of Otago

De fleste vælger Australien, når valget står mellem landene ‘down under,’ og de, der vælger New Zealand tager oftest nordøen. Og det er en skam. På Sydøen er der nemlig uendeligt mange outdoor muligheder, så hvis du vælger at tage dertil, er det nærmest ét stort tag selv bord for friluftsnørder, naturelskere og adrenalin junkies. Og så er der vanvittigt smukt! Og på University of Otago i Dunedin får du endda faglighed på et høj niveau på landets ældste universitet.

Læs mere om Otago her

University of North Carolina, Wilmington 

Alle kender Californiens strande, men de færreste ved nok, at North Carolinas konstant bliver rangeret blandt de bedste i USA. Og Wilmington ligger netop her. Du får en all american oplevelse samtidig med, at du ikke har særlig mange danskere rendende omkring dig, og nå ja, så har du nogle af landets bedste strande som naboer, og er både relativt tæt (i amerikanske forhold) på Florida, Washington og New York. 

Læs mere om UNCW her

University of Nottingham Ningbo

I Kina får du dit eksamensbevis fra et meget prestigefyldt engelsk universitet, der konstant rangerer blandt verdens bedste 1 %. Her får du det dog til en meget lavere pris, end du gør i England. I Ningbo, som er en kæmpe, kinesisk handelsby, får du også en noget anden setting, end hvis du havde taget samme uddannelse i England. Derudover er det med garanti vække opsigt hos arbejdsgiverne, hvis du har erfaring fra Kina, for dét vægter nemlig rigtig højt på dit CV. 

Læs mere om UNNC her

University of Minnesota

Der er alt for få studerende, der kaster deres kærlighed på The Mid West! Too bad, synes vi! Her finder du bl.a. topuniversitetet University of Minnesota, der ligger i millionbyen Minneapolis, der er progressiv både på mad, kultur og miljøfronten. Og så er befolkningen muligvis de flinkeste mennesker i USA - heraf begrebet ‘Minnesota nice’.

Læs mere om Minnesota her

University of Tasmania 

Tasmanien er en overset, australsk perle når folk gere vil på udlandsophold downunder. Men du får faktisk et mini Australien her, hvor naturen er mind-blowing, du får et godt byliv, gode festivaler og den velkendte, australske gæstfrihed. Og det endda til meget lavere priser end på det Australske ‘fastland.'

Læs mere om UTAS her

Skal vi hjælp dig afsted på studieophold i udlandet?

Giv et kald på 70 20 28 24 eller skriv på vejledning@edu-danmark.dk

EDU's hjælp er gratis, vi har alle selv læst i udlandet og vil rigtig gerne hjælpe dig.

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.