5 universiteter for dig, der vil rejse med vennerne - se dem her

Går du og drømmer om at tage et studieophold i udlandet med vennerne?
Så skal I måske overveje at søge ind på et af disse seks universiteter. For universiteterne herunder er udvalgt på baggrund af, at optagelseskravene ikke er ret strenge, og at de alle har et stort udvalg af studieområder og fag at tilbyde. Og samtidig ligger de alle på attraktive locations.

Det betyder at du og vennerne, næsten uanset hvad I læser, med god sandsynlighed kan finde nogen fag, som både er spændende og relevante. Og I kommer med garanti ikke til at kede jer uden for studietiden!

Lad os fortælle dig lidt mere om hver enkelt.

James Cook University (JCU)

James Cook University ligger lige ud for Great Barrier Reef i det nordlige Queensland. Der er 320 solskinsdage om året og tropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 27 grader. Der er fede strande og kort afstand til nogen af de største naturoplevelser i Australien, og så er også billigt at bo i både Townsville og Cairns, så med din SU alene kommer du rigtig langt.

Den berømte Whitehaven Beach ligger i øvrigt blot nogle timers kørsel fra byen. Så drømmer I om at bo i det virkelige Australien med et rigt dyreliv i baghaven og easy access til naturen. Så er James Cook University helt sikkert noget for jer.

Læs mere om James Cook University

University of Queensland (UQ)

I Queensland ligger Brisbane også. Australiens tredjestørste by med ca. 1,6 millioner indbyggere. Her finder I University of Queensland, blot 15 minutter fra centrum, på sin egen halvø i smukke og grønne omgivelser. I Brisbane er vejret skønt året rundt. Ca. 25-30 grader. Og byen er kendt for sin udendørslivsstil, og sine charmerende suburbs der summer med de mange internationale studerende.

Blot 1-2 timers kørsel fra Brisbane ligger berømte surfspots, f.eks den lille surfer-by Byron Bay, hvor afslapning og surf på stranden, god mad på byens små restauranter og et godt byliv er i centrum. Så når studierne hoper sig op, er de kridhvide sandstrande og et velfortjent break lige om hjørnet.

Læs mere om University of Queensland

San Diego State University (SDSU)

San Diego State University er den ideelle studiedestination. Med en beliggenhed ved stillehavet, tæt på bjerge, ørkener og Los Angeles, keder man sig aldrig. San Diego tilbyder et hav af aktiviteter og forlystelser, inklusive San Diego Zoo & Wild Animal Park samt mere end 100 km sandstrande, og med en årlig temperatur på 18-25 kan I lade gummirøjserne blive hjemme.

SDSU er et af de største universiteter i Californien, og med godt 34.000 studerende kan I være sikre på, at der altid er fuld fart på. Og trænger I til at se noget andet, så grænser San Diego op til Mexico, hvor endnu flere oplevelser venter.

Læs mere om SDSU

AUT University

New Zealand er naturoplevelsernes mekka. Og i Auckland finder I AUT University, et topmoderne universitet hvor I får 24.000 studiekammerater. Auckland ligger ofte i toppen, når man snakker om "Most Liveable Cities" i verden. Klimaet er behageligt året rundt, og byen er omgivet af vand, hvilket har givet den tilnavnet "City of sails". Udendørs aktiviteter er der nok af, og det samme med restauranter og shopping.

New Zealand er kendt for sin overvældende smukke natur og den stærke Maorikultur. Og har I altid haft lyst til at prøve at bungy jumpe eller bestige en vulkan, og endda kombinere det med en uddannelsesoplevelse af høj kvalitet? Så kan vi varmt anbefale New Zealand.

Læs mere om AUT University

University of Essex

Drømmer I om et studieophold tæt ved Europas business centrum nr. 1, London, så er University of Essex universitet! Universitet ligger i Colchester, som er Englands ældste by. Byen er en blanding af det antikke og det moderne, og er unik med gamle smukke ruiner, middelalderbygninger og slotte. Under 1 times kørsel fra byen ligger London, der med godt 9 millioner indbyggere serverer alt indenfor sport, kultur, gastronomi, kunst og scene.

Så vil I gerne studere i udlandet og samtidig studere tæt på Danmark, hvorfor så ikke gøre det med nye internationale venner på de kendte engelske pubs? Eller til en fodboldkamp på en af de store stadions? Mulighederne er der nok af.

Læs mere om University of Essex

Skal vi hjælp dig afsted på studieophold i udlandet?

Giv et kald på 70 20 28 24 eller skriv på vejledning@edu-danmark.dk

EDU's hjælp er gratis, vi har alle selv læst i udlandet og vil rigtig gerne hjælpe dig.

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.