Flyt studierne til udlandet og få fuld smæk for din SU!

Der kan ikke herske tvivl om, at SU’en er en Gudsbenådet gave til studerende. Uanset hvad du læser, er SU-summen den samme, men du kan faktisk selv gøre en ret stor indsats for, at du virkelig kan få smæk for SU skillingerne. Du kan fx tage på studieophold og bytte Danmark ud med noget, hvor din SU (næsten) føles som en helt suveræn løn.

Du tænker sikkert, hvordan pokker det er fysisk muligt IKKE at forgælde sig til op over begge ører, når man skal på udlandsophold? Det forstår vi egentlig godt, men heldigvis har vi ret mange gode muligheder, hvis du ikke liiiige orker at låne af din gamle mormor, leve af rå pasta og havregryn i lidt for lang tid, blive uvenner med din bankrådgiver eller bare knokle bagdelen ud af bukserne.

Vi har nemlig nogle ret lækre destinationer, hvor din SU rækker pænt meget længere, end den gør på ‘Gaden’, ved åen i Aarhus eller på Nørrebro. Og samtidig steder hvor undervisningsafgiften er helt eller næsten helt dækket af dit udlandsstipendium.
 

4 SU-venlige universiteter i udlandet:
 

University of Essex

De fleste tænker nok ikke ligefrem, at England er på listen. Ikke desto mindre er det tilfældet. Undervisningsafgiften på University of Essex er IKKE af engelske standarder. Det betyder, at du har mulighed for at bo MEGET tæt på London, læse på et godt universitet og få finpudset dit britiske til en ikke særlig Londonagtig pris. Det er da vaskeægte win win, hva'?

Læs mere om Essex her

 

University of Nottingham Ningbo

Engelsk kvalitetsuddannelse i Kina, hvor knasterne rækker ekstra langt! University of Nottingham er et universitet, der konstant er placeret blandt verdens bedste 1 %. Uddannelserne er de samme, hvad end du tager dem i England, Malaysia eller Kina, men budgetmæssigt er der meget stor forskel. Du får en engelsk kvalitetsuddannelse til kinesisk pris - og det er ganske fordelagtigt for dig, kan vi fortælle. Desuden er studerende, der har læst i Kina i høj kurs hos mange arbejdsgivere.

Læs mere om Nottingham Ningbo her

 

Edith Cowan University

Australiens billigste universitet - og alligevel blandt verdens 3-4% bedste universiteter. Meget mere er der faktisk ikke til dén sag, men det siger faktisk heller ikke så lidt. Og så er Perth er væsentlig billigere at bo i end mange af de andre, australske storbyer - og levestandarden er alligevel HELT i top. Faktisk bliver Perth gang på gang ranket i top over most livable cities.
Hov, hva', det' da ikk' så ringe endda vel?

Læs mere om ECU her

 

Swinburne Sarawak

På Borneo har du budget til lidt af hvert. Du bor praktisk talt midt i regnskoven for en slik. Og bare rolig, der er hverken skruet ned for ambitionerne eller niveauet på Borneo. Det gør faktisk bare, at du kan det hele og meget mere - på samme tid! På Swinburne University Sarawak får du australsk kvalitetsuddannelse til asiatisk (lav)pris.
Og hey, hvis du vil rejse bare en lille smule under dit ophold, så er Borneo et ret godt udgangspunkt. Det ligger nemlig pænt svedigt i Sydøstasien, så du f.eks. let kan slå et smut forbi Bali, Singapore eller Vietnam.

Læs mere om Swinburne her

 

Hør mere om udlandsophold på SU-budget

Vi holder gratis events året rundt over hele landet. Det er en god mulighed for, at høre om hvordan EDU kan hjælpe dig til udlandet. Vi holder også diverse online events, hvis du hellere vil se med fra sofaen.

Fedt, LAD MIG SE DE NÆSTE EVENTS

 


Gå IKKE glip af EDU Days, hvis du drømmer om et studieophold!

Vi har valgt at gøre det nemt og inspirerende for dig, at få styr på dit studieophold.

Derfor flyver vi 45 af vores universiteter og vores praktikpartner til Danmark, så du kan møde dem til vores EDU Days events i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Gå IKKE glip af denne chance for at:

  • Møde 45 universiteter fra hele verden, bl.a. 13 ranket i verdens top 100
  • Høre om praktik i f.eks. New York, London og Hong Kong
  • Møde EDU’s erfarne vejledningsteam, der giver dig overblik og ro i maven
  • Få uundværlige tips til legatsøgning, udlandsstipendium og øvrig finansiering

Læs mere og tilmeld dig EDU Days nær dig:

København

Odense

Aarhus

Aalborg