RMIT Vietnam er en akademisk oase i verdens vildeste storbyer

Midt i Vietnams mest hektiske storbyer ligger RMIT Vietnam – et topmoderne universitet med stærke forbindelser til det internationale erhvervsliv.
 

I de senere år er Vietnam blevet et populært rejsemål blandt danske unge. Med sin kultur og utrolige gæstfrihed har det sydøstasiatiske land en nærmest magnetisk tiltrækningskraft.

Det er en helt utrolig oplevelse at bo i et land som Vietnam, og det er faktisk lige præcis det, man kan komme til via universitetet RMIT Vietnam. I 2001 grundlagde det australske universitet RMIT en underafdeling i Vietnams to største byer, Ho Chi Minh City og Hanoi.

Ligesom moderskibet i Melbourne er RMIT University Vietnam et universitet i verdensklasse med stærke forbindelser til erhvervslivet. Det er et universitet med topmoderne faciliteter og den akademiske standard, der også præger mange australske universiteter.
 

Et luksusliv på SU

Det er betydeligt billigere at bo og leve i Vietnam, og det kan man virkelig nyde godt af som studerende på RMIT University Vietnam.

“I Vietnam kan man godt leve på en SU,” siger Julie, som har taget et semester på RMIT University Vietnam gennem EDU.

For 1.500 kroner fik hun fx et værelse i en 2-etagers lejlighed med pool, ligesom hun spiste ude stort set hver dag.


Langt billigere end Australien og USA

Samtidig kan man prøve livet i en by så stor, at hele Danmarks befolkning uden problemer ville kunne leve i den. I Ho Chi Minh City, hvor RMIT University Vietnams ældste campus ligger, bor der nemlig mere end syv millioner mennesker.

Det er et af Asiens kommercielle knudepunkter, og derfor er RMIT University Vietnam fuldstændig ligesom hoveduniversitetet i Australien en stærk spiller, når det handler om at uddanne mennesker til et liv i business-verdenen.

Men selvom kvaliteten er høj, er prisen for et Study Abroad-ophold langt lavere her, end den er i eksempelvis Australien eller USA. Det gør RMIT University Vietnam til et oplagt valg, hvis man vil have en stor kulturel oplevelse uden at gå på kompromis med sin uddannelse.

 

Vil du gerne blive klogere på dine muligheder hos RMIT Vietnam?

Ring til os på 70 20 28 24 eller skriv til vores vejledning på vejledning@edu-danmark.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.