Det er ikke så svært (at blive optaget)

Læsetid: 3 minutter

Du tror måske, at dét der med at komme til udlandet er en fuldstændig umulig process, en bekostelig affære og et på forhånd totalt dødsdømt projekt? Du har sikkert allerede paraderne oppe, er på dupperne og har undskyldningerne linet op, klar til affyring.

Det forstår vi i grunden godt, men vi har forsøgt at hjælpe dig lidt (for det er nu en gang vores job). Og det er faktisk nemmere end du både tror, frygter eller overhovedet tør drømme om - og så bliver hele 98% af EDU's ansøgere optaget!Fordelene ved at rejse med EDU

Vi ananas’er måske lidt i egen juice her, og pardon for det, men det er altså for din skyld. Vi synes nemlig selv, der er mange fordele ved at rejse med os, og der findes med garanti også nogle, du ikke er klar over (endnu).


1. Rejs med vennerne!

På grund af vores ret fordelagtige aftaler med vores mange partneruniversitetet har vi et ubegrænset antal pladser på hvert universitet. Det er genialt for dig, hvis du er bange for at omkomme ved tanken om, at din kæreste skal langt væk et enkelt semester, eller hvis du frygter at se ensom ud på dine awesome insta-billeder. Eller bare gerne vil dele din helt igennem suveræne oplevelse med én, du synes, er ligeså nice som dig selv. Du har nemlig mulighed for at rejse med en ven, kæreste, studiekammerat, kollega eller endda med din mor. Det er altså ret genialt, hvis vi selv skal sige det. Og det kan faktisk være helt igennem optursagtigt at dele sit udlandsophold med én - for de minder følger dig (eller jer) resten af livet, det garanterer vi dig. 

Faktisk har vi samlet 5 universiteter for dig, der vil rejse med vennerne. Se dem her ⤸

 5 VEN(NE)LIGE DESTINATIONER

2. Undgå et tårnhøjt snit!

Der er mange, der tror, det kræver 11,7 i snit eller noget i den dur, for at komme ind. Det gør det også på mange udvekslingspladser gennem din danske institution, fordi der er begrænsede pladser. Men glem det! Der er forskel på fisk, og heldigvis også på udveksling og EDU. På grund af de ubegrænsede antal pladser, skal du blot opfylde det udenlandske universitets krav, og du kæmper dermed ikke om pladserne med en masse af dine studiekammerater. På topuniversiteter som Columbia University, skal du fx blot have 7 i snit for at blive optaget. En hel del af vores samarbejdspartnere kræver faktisk ikke engang et bestemt snit for at blive optaget på semesterophold.

Se 20 universiteter, hvor du kan komme på studieophold uanset dit gennemsnit ⤸

20 universiteter uden krav

3. Nul sindssyge krav!

Drop alt det der med at tage dyre engelsktests, du ikke kan udtale navnet på (helt ærligt, hvordan udtales TOEFL overhovedet?). Vores tætte samarbejde med vores universiteter gør, at optagelseskravene er lettere gennem EDU. Dermed ikke sagt, at undervisningen er dårlig - tværtimod! Det er præcis den samme, høje kvalitet, det er bare nemmere for dig at søge. Ofte slipper du for engelsktests, ansøgningsgebyrer og lignende, når du søger gennem EDU. Så kan du jo passende bruge den overskydende tid og penge på noget sjovere, ikke sandt?

4. Vær næsten sikker på at blive optaget!

Vi tør ikke love, at du bliver optaget, men vi tør til gengæld godt love, at chancerne er RET store. Og det mener vi faktisk. På profilen for hvert af vores universitet har vi skrevet, hvad optagelseskravene er. Opfylder du kravene, søger inden deadline og alt det der, er du så godt som sikker på at blive optaget. Og du behøver ikke at søge ind på flere universiteter ad gangen (som jo også kræver en del af din tid). Altså ingen lodtrækning eller konkurrence med andre danskere om at få plads. Derfor bliver hele 98 % af vores ansøgere også optaget - skal du være én af dem?

Har du spørgsmål til optagelseskrav, ansøgningsprocesser, engelsktest eller andet? Så smid en mail til os, så hjælper vi dig naturligvis videre. 

KONTAKT EDU HER

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.