10 steder du skal opleve, inden du stiller træskoene

Vi véd godt, du leder efter en anledning til at stikke af. Vi ved da også godt, du har en kæmpelang bucket list, du gerne skal nå at tjekke af, inden du tjekker ud. Vi har hjulpet dig lidt på vej, for her kan du nemlig kombinere studie og rejser på en helt suveræn måde, hvis vi selv skal sige det. Og på den måde sparer du jo både tid og penge ikk'? Fordi du slår de dér berømte to fluer med ét smæk. 

Operahuset i Sydney

Det skal du bare se. Længere er den sådan set ikke. Det er særpræget, smukt og så er det oven i købet tegnet af en dansker. Hvor meget nationalfølelse (og ejerfølelse) har vi lige dér? Og nå ja, så kan man tage de perfekte selfies foran.

Og det bedste? Du har SÅ mange muligheder for at studere i og omkring Sydney 

Læs mere om Sydney her

Times Square i New Work

Her kan man på magisk og mystisk vis føle sig som Palle alene i verden, selvom man med garanti aldrig opholder sig der alene. De sindssyge neonfarver, larmen fra mennesker, reklamer, gøglere, udrykning og virvaret opsluger én på en sådan måde, at det ikke kan sammenlignes med noget andet sted i verden. 

Vil du bo og læse i New York? 

Studér i NYC eller Kom i praktik i NYC

Hollywood sign i L.A.

Hvis ikke L.A. er på din liste, så kan du godt få den liste op til overvejelse. Her kan du noget nær ALT, har altid godt vejr og er sikret lidt bloggerfeeling i dit liv. Derfor er Hollywoodskiltet også et must på din 'life to see' bucket liste.

Tjek dine LA muligheder ud

Big Ben i London

Jaja, tænker du måske, selvfølgelig har jeg set Big Ben. Ja, men har du nu også virkelig set Big Ben? For ellers synes vi lige, du skal overveje at smutte en tur til London meget snart. Det kan du jo passende gøre, mens du snuppet et semester på Regent's - det ligger nemlig MIDT i London. 

Læs på Regent's University 

Burj Khalifa Dubai

Den højeste, menneskeskabte bygning i verden. Need we say more? Den skal jo ses! Og så har vi hørt noget med, at vejret er ret godt i Dubai og at der er RET mange, RET vilde ting at se. 

Du kan jo fx læse på Hult og slå et smut forbi Dubai i dén forbindelse

Gardens By The Bay, Singapore 

Singapore er et vildt sted, og det er Gardens By The Bay i dén grad også. Det er en edutainment-style naturpark, bygget med fokus på botanik, biodiversitet og green-tech midt i Singapore - selvfølgelig bygget på et kunstigt anlagt stykke jord. Det er klart. Vi er jo i high-tech-crazy land nummer et. 

Læs om JCU Singapore

Hawaiis bountystrande

Ja, det er ikke én ting, det ved vi godt. Men altså, se lige! Hva'? Hvad mere er der nærmest at sige til det? Paradis på jord må da ligge på Hawaii, og du bestemmer nærmest selv hvor, for det er da unægteligt svært ikke at forelske sig. Så langt øjet rækker, er der lækkerhed, solskin og totalt kridhvide sandstrande. Altså tænk dig lige, dét her, MENS du studerer? Det er da som at vinde en lille smule i lotto.

Læs mere om studie på HPU

Niagara Falls

Det ligger altså bare lige en canadisk spytklat fra Toronto (altså vi taler Canadiske forhold her, ikk'?'). Og dét er noget, der skal på en lifetime bucket list, hvis du spørger os. Og det skal ses fra den Canadiske side, og sådan er dét. Hvis du overvejer et praktikophold i udlandet, så er Toronto ikke verdens dårligste idé, kan vi afsløre. 

Tjek Toronto ud her 

Amsterdams kanaler

Det er idyl på allerhøjeste plan. Kan du komme i tanke om noget mere hyggeligt, end at slentre rundt i Amsterdam langs kanalerne i tulipanernes land? For det kan vi faktisk nærmest ikke! Hvis du ikke har brugt en weekend i den brostensbelagte by, som på en vis minder lidt om København og så alligevel ikke, så kan vi kun sige; afsted! Det er så tæt på hjem, at du ikke kan udskyde det mere længere. Og det bedste? Du kan læse et semester på Vrije Universiteit Amsterdam. 

Læs mere om Vrije Universiteit 

Moeraki boulders

Runde sten på stranden i New Zealand ved kysten ud for Otago. Naturskabte og storslåede og bare en helt speciel oplevelse - hvor i verden findes eller så store, runde sten? Det er da ret vildt, hvad naturens kræfter kan. Det er virkelig et besøg værd, når du nu alligevel skal til Otago for at studere, ikk'?

Læs mere om Otago her 


Skal vi hjælpe dig med at udfylde dine drømme og krydse nogle af de her fede ting af på din bucketlist? Så kontakt os her, så hjælper vi dig til udlandet 

Hjælp mig til udlandet

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.